Företagsinställningar för inköp

Här anger du vilken information som ska kunna ändras i olika status i modulen Inköp. Du kan därför anpassa inställningar för hur rutiner ska genomföras i denna modul.

Markera kryssrutan Tillåtelse att bokföra inköp som inte har mottagits helt och hållet för att välja om det ska vara möjligt att bokföra ett inköp som inte är fullständigt mottaget.

Du kan välja om du vill Skriva ut en översikt över produkter som kan levereras vid varuleverans. Rapporten visar orders som är relaterade till varumottagningen och sorteras efter kriteriet du väljer i rullgardinsmenyn.

Fast text inköp kan definieras i grundinställningarna genom att högerklicka och välja Ändra i grundinställningar.

Under Information som kan ändras för inköp med statusen "Beställt" väljer du vad användaren ska kunna ändra på inköp med status "Beställt". Markera kryssrutor utifrån de inställningar som du vill aktivera.

Under Information som kan ändras för inköp med statusen "Mottaget" väljer du vad användaren ska kunna ändra på inköp med status "Mottaget". Markera kryssrutor utifrån de inställningar som du vill aktivera.

Se även:

Om Inställningar

Företagsinställningar

Inköp