Hur kan jag få nyheter från Mamut Supportcenter på skrivbordet?

Skrivbordet ger i användarinställningarna möjlighet till ytterligare information om du använder hög skärmupplösning (högre än 1024x768). Skärmupplösningen kan ställas in i Kontrollpanelen i Windows. Valen visas till höger på skrivbordet i alla fokusområden.

Information från systemleverantör inkluderar även sök i artikeldatabasen på våra hemsidor.

Så här aktiverar du informationsfönstret Nyheter:

1. Välj Visa - Inställningar - Användare - Inställningar per modul - Skrivbord.

2. Markera Information från systemleverantör.

3. Klicka OK.

4. Spara och stäng inställningsfönstrena.

5. Klicka på Uppdatera på verktygslinjen på skrivbordet.

Om du har tillräckligt hög skärmupplösning visas informationsrutan Nyheter på skrivbordets högra del. Detta gäller för alla fokusområden som inte är webbplatser.

Obs! Informationsrutan kan endast användas när du är ansluten till Internet.

Se även:

Användarinställningar för skrivbordet

Om fokusområden på skrivbordet

Service och support

Serviceavtal