Företagsinställningar

Visa - Inställningar - Företag

I företagsinställningarna registrerar du all central information om företaget. Namn, adresser och annan kontaktinformation som registreras här kommer att användas när nya offerter och order ska skapas, och återges på rapporter som innehåller företagsinformation. De flesta fälten blir ifyllda i samband med guiden för förstagångsuppstart av programmet, eller guiden för hur man skapar en ny företagsdatabas.

VD: Namnet på företagets verkställande direktör. Fältet kan användas i rapporter.

Land: Det går inte att ändra land när företagsdatabasen har skapats.

Språk: Det är möjligt att byta språk. Observera att programmets funktioner är anpassade till det land som valdes vid installationen (momssatser, kontoplaner, redovisningsinställningar, osv.). Om du vill att vissa användare ska kunna använda systemet på sitt eget språk kan du ändra detta i användarens användarinställningar.

Företagsinställningar

På fliken Företagsinställningar registrerar du information om företagets konton, organisationsnummer, momsinställningar, valuta, avgiftskoder, nummerserier. Här kan du även kontrollera systemets grundinställningar.

Konto- och landsinställningar

Grundinställningar

Momsregister

Nummerserier

Inställningar per modul

På fliken Inställningar per modul kan du göra standardanpassningar för modulerna i programmet. Inställningarna gäller för alla användare av företagsdatabasen.

Kontaktuppföljning

E-handel

Försäljning & fakturering

Aktiviteter

Redovisning

Inköp

Produkt

Tidrapportering

Anteckning

På fliken Anteckning kan du skriva kommentarer om företaget.

Se även:

Om inställningar

Guide för hur man skapar en ny företagsdatabas

Adress, detaljerat