Instellingen voor de werkbalk boekstuksjablonen

In de gebruikersinstellingen hebt u de mogelijkheid om de dagboeken, die gespecificeerd zijn voor inboeken met behulp van sneltoetsen, te overschrijven. Daarnaast kunt u eigen knoppen aanmaken die u in staat stellen boekstukken in te boeken met behulp van de boekstuksjablonen die u hebt aangemaakt.

Zo wijzigt u het dagboek voor een boekstuksjabloon:

1. Klik op de knop rechts van Werkbalk boekstuksjablonen op het tabblad Functionaliteiten in de gebruikersinstellingen voor inboeken.
  2. Klik vervolgens naast de sjabloon waarvoor u het dagboek wenst te wijzigen.
  3. Selecteer het dagboek uit de afrollijst.
  4. Klik op OK.

Boekstukken die met deze sjabloon worden aangemaakt, worden nu in dit dagboek geboekt.

Zo voegt u een aangepast boekstuksjabloon toe:

1. Selecteer de gewenste boekstuksjabloon uit de afrollijst onderaan het venster.
  2. Door op naast de afrollijst te klikken kunt u de instellingen van de boekstuksjabloon aanpassen.
  3. Klik op OK.

De werkbalk wordt nu bijgewerkt met de gekozen boekstuksjablonen.

Meer informatie:

Dagboeken

Over boekstuksjablonen

Inboeken - Werkbalk boekstuksjablonen