Crediteuren

De crediteurenadministratie geeft u een compleet overzicht over alle openstaande vorderingen van uw leveranciers en vereenvoudigt u de betalingsroutines.

De transacties op een grootboekrekening waarbij is aangegeven dat het om een crediteurenrekening gaat, zullen zowel in het Grootboek als in de Crediteurenadministratie worden geboekt. In het grootboek vindt u de transacties terug op grootboekrekening, in de crediteurenadministratie vindt u de transacties terug op crediteurennummer. Wanneer u in de Relatiekaart een relatie als Leverancier definieert, zal deze een Leveranciersnummer krijgen welke gelijk is aan het Crediteurennummer.

De crediteurenadministratie verbindt de informatie van diverse modules. U hebt de mogelijkheid om de informatie van andere modules te bekijken met behulp van de knoppen Ga naar relatiekaart, Ga naar inkoop en Ga naar boekstuk.

Via de knoppen in de linkermarge kunt u tussen verschillende weergaves en functionaliteiten kiezen.

Door op de pijlknop rechts van Activiteit aanmaken te klikken kunt u aangepaste activiteiten aanmaken. U bepaalt zelf de inhoud van de activiteit en in welke modules de activiteitssjabloon beschikbaar moet zijn.

Meer informatie:

Leveranciers

Crediteurenoverzicht

Ouderdomsanalyse

Saldo-overzicht

Overschrijvingen - Betalingen naar bank

Een bankbestand inlezen

Grootboek

Administratieve instellingen: Debiteur/Crediteur

Activiteitssjablonen