Activiteitssjablonen

Met behulp van eenvoudig op te vragen activiteitssjablonen in de diverse modules kunt u het aanmaken van activiteiten aanzienlijk vereenvoudigen. U kunt definiëren welke activiteiten u vanuit elke module snel en eenvoudig wilt kunnen instellen.

In modules van waaruit u rechtstreeks activiteiten kunt aanmaken, zal de knop Activiteiten aanmaken beschikbaar zijn op de werkbalk. Daarnaast vindt u een kleine pijlknop. Door erop te klikken, opent u een lijst met activiteiten die u kunt aanmaken vanuit de module waarin u zich bevindt.

U bepaalt welke activiteiten er vanuit de diverse modules kunnen worden aangemaakt. Door op Nieuw te klikken in het venster Activiteitssjabloon kunt u nieuwe activiteitssjablonen aanmaken. Voor het bewerken van een bestaand activiteitssjabloon selecteert u de gewenste activiteitssjabloon klikt u op Bewerken.

U kunt standaardwaarden invoeren voor ieder activiteitssjabloon. Deze worden automatisch voorgesteld wanneer u een activiteit aanmaakt op basis van de sjabloon. Let op: de standaardwaarden voor follow-up activiteiten zullen uw gebruikersinstellingen voor de activiteit opheffen.

Meer informatie:

De activiteitenlijst

Activiteitssjablonen bewerken