Activiteitssjablonen bewerken

Beheer - Activiteit - Activiteitssjablonen

In het venster Activiteitssjablonen bepaalt u met behulp van de pijlknoppen in welke modules de activiteitssjablonen beschikbaar moeten zijn.

In het veld Naam voert u een beschrijving in van het type activiteit dat moet worden aangemaakt met behulp van het sjabloon. Dit is de naam die wordt weergegeven als u op de pijlknop rechts naast Activiteiten aanmaken klikt in de modules waarin het activiteitssjabloon beschikbaar is.

Onder Standaardwaarden voor nieuwe activiteiten kunt u het onderwerp en de starttijd voor de activiteit invoeren. Tevens selecteert u hier prioriteit, type, status en Verantwoordelijke. In het veld Notitie kunt u aanvullende informatie invoeren. De waarden die u vastlegt, worden automatisch voorgesteld bij het aanmaken van een activiteit op basis van het sjabloon. Ze kunnen indien nodig echter overschreven worden.

Meer informatie:

Activiteitssjablonen