Export naar Pivot

U kunt 3 verschillende rapporten naar Microsoft Excel exporteren en deze direct in een Pivot-tabel invoeren. U kunt kiezen uit:

Pivot-tabellen kunnen ingewikkeld lijken, maar wanneer u de techniek eenmaal beheerst, bieden zij u talloze mogelijkheden. U kunt alle mogelijke combinaties maken met de gegevens uit Mamut Business Software die u de gewenste samenhang bieden in uw analyse.

De export wordt uitgevoerd met behulp van een wizard, waarbij u een bepaalde periode aangeeft waarvan de getallen opgehaald moeten worden.

In Relatiebeheer onder Activiteit kunt u ook activiteitengegevens exporteren naar pivottabellen. Meer informatie vindt u in Analyse van activiteiten.

De export-wizard:

1. Start de wizard via Beheer - Status en kies een van de bovengenoemde alternatieven.
  2. Vul de Begindatum en Einddatum in om de periode aan te geven waarvan u de gegevens wilt opvragen.

3. Klik op OK om het Excel-bestand aan te maken.

U kunt nu verder werken met de gegevens in de pivot-tabel en deze zoals u wilt in uw berekeningen gebruiken. Sla het Excel-bestand op een toegankelijke plaats op.

Meer informatie:

Export van bedrijfsanalyse

Activiteitengegevens exporteren naar pivottabellen