Registratiegegevens wijzigen

Alle contactgegevens zoals Contactpersoon of het Wachtwoord voor internet support kunnen vanuit het venster Help - Info en met de knop Registreren> gewijzigd worden en rechtstreeks naar Mamut gestuurd worden via het internet.

Zo wijzigt u de registratiegegevens:

1. Klik op Help - Info.
  2. Klik op Registreren.
  3. Maak de wijzigingen in alle desbetreffende velden. De velden zijn beschreven in de wizard voor de eerste opstart, u vindt deze hier.
  4. Klik op OK.
  5. Antwoord Ja op de vraag indien u toegang tot het internet heeft.
    Indien u Nee antwoordt, zullen de wijzigingen gewist worden en het venster teruggesteld worden met de oude gegevens.

Het programma maakt verbinding met het internet en zal uw gegevens bijwerken.

Meer informatie:

Het venster Info

Over licentienummer

Service en support