Het venster Info

In dit venster ziet u alle gegevens betreffende uw licentie en de actieve bedrijfsdatabase. Vanuit dit venster beheert u eveneens de licenties betreffende de functionaliteiten, gebruikers en websites.

Veel van deze informatie is bovendien handig bij contact met onze afdelingen support of verkoop.

Versie: Welke versie van het programma u gebruikt is altijd belangrijk wanneer u contact opneemt met het Mamut Supportcenter.

Contactpersoon: De contactpersoon binnen uw bedrijf zoals het bij Mamut is geregistreerd.

E-mail: Het e-mailadres dat u hebt opgegeven wordt door Mamut gebruikt bij contact.

Aantal gebruikers in licentie: Geeft weer op hoeveel computers u het programma kunt installeren.

Aantal gebruikers aangemeld: Dit veld is tevens een link, zodat u kunt zien welke gebruikers zijn aangemeld. Dit overzicht is van belang wanneer u onderhoud aan de database wenst uit te voeren, en u wilt controleren dat alle gebruikers zijn afgemeld.

Vervaldatum: De vervaldatum van de licentie.

Bedrijfsdatabases: Het aantal bedrijfsdatabase dat u met uw licentie kunt aanmaken.

Overzicht van modules: Geeft aan welke modules beschikbaar zijn met uw licentie.

Overzicht van website-functionaliteit: Geeft aan welke functionaliteiten voor e-commerce beschikbaar zijn met uw licentie.

Meer informatie over uw licentie vindt u in Over licentienummer.

De knoppen in het venster Over:

Bestellen: Toegang krijgen tot uitgebreidere functionaliteiten met een upgrade naar een hogere versie van het programma.

Registratiegegevens wijzigen: Wijzigen van registratiegegevens die u eerder hebt ingevoerd.

Licentienummer registreren: Het programma bijwerken door uw licentienummer in te voeren.

Licentiebestand downloaden: Werkt het programma bij met licentiegegevens via het internet.

Lezen vanaf licentiebestand: Werkt het programma bij met licentiegegevens vanaf een licentiebestand.

Beheer licentiegegevens: Volledig licentieoverzicht over hoofd- en additionele producten. U kunt ook aanpassen op welke computers de licenties van toepassing zijn (in netwerkomgevingen), welke van uw websites actief zullen zijn en extra functionaliteiten verdelen over gebruikers en bedrijfsdatabases.

Controleer op updates: Controleer of er een update van het programma beschikbaar is.

Meer informatie:

Over bedrijfsdatabases

Service en support

Over databasehulpprogramma's