Licentienummer registreren

Indien u het programma bijwerkt naar een nieuwe versie, uitbreidt met additionele producten of meerdere gebruikers, moet u een licentienummer registreren in het programma. U zult dan toegang krijgen tot de nieuwe functionaliteiten. Meer informatie vindt u in Over licentienummer.

Zo registreert u een licentienummer:

1. Klik op Help - Info.
  2. Klik op Licentienummer registreren.
  3. Schrijf het licentienummer in de velden.

Tip! Het licentienummer kan met kleine letters of met hoofdletters geschreven worden. Hebt u het teken <0> in uw licentienummer, dan is dit het getal 0 en niet de letter O.
  4. Klik op OK.
    Het programma zal verbinding maken met het internet.
  5. Klik op Ja op de vraag of u verbinding hebt.

Na communicatie tussen uw programma en Mamut zal de uitgebreidere functionaliteiten toegankelijk zijn.

Additionele producten

Voordat u additionele producten kunt gebruiken, dient u het ontvangen licentienummer te registreren. Daarnaast dient u te registreren welke gebruiker of welke bedrijfsdatabase toegang dient te hebben. Daarna kunt u het additioneel product gaan gebruiken.

Meer informatie vindt u in Toegang tot Additionele producten en Enterprise-uitbreidingen.

Zo gaat u aan de slag met additionele producten:

1. Kies Help - Bestellen om additionele producten te bestellen.
  2. U ontvangt een nieuwe licentie voor uw additioneel product. Wanneer deze licentie geregistreerd is, kunt u het product in gebruik nemen.

Het additioneel product dient eventueel geactiveerd te worden voor de gebruiker. Dit doet u via Help - info - Beheer licentiegegevens.

Meer informatie:

Het venster Info

Licentiebestand downloaden

Lezen vanaf licentiebestand

Beheer licentiegegevens

Toegang tot additionele producten

Additionele producten