Gebruikersinstellingen voor Activiteiten

In de gebruikersinstellingen voor activiteiten kunt u onder andere aangeven hoe de vensters voor het beheer van activiteiten eruit moeten zien. Tevens kunt u hier standaardwaarden instellen welke gebruikt worden bij het aanmaken van nieuwe activiteiten.

U opent de gebruikersinstellingen via de knop Gebruikersinstellingen op de werkbalk.

Standaardinstelling

U kunt een keuze maken uit 3 voorgedefinieerde instellingen.

Eenvoudig: Vereenvoudigt het venster en geeft alleen de verplichte velden weer.

Normaal: Geeft de standaardwaarden en -functionaliteiten weer.

Uitgebreid: Geeft meer velden en functionaliteiten weer.

Klik op de desbetreffende knop om één van de gedefinieerde instellingen te kiezen.

Activiteitenlijst

Hier bepaalt u welke velden voor de activiteiten weergegeven moeten worden in het activiteitenoverzicht. Houd er rekening mee dat teveel kolommen het overzicht enigszins onoverzichtelijk maken en van invloed zullen zijn op de snelheid van de module. Indien u op een van de knoppen op het tabblad Standaardinstelling klikt, zal de inhoud vergelijkend veranderen op het tabblad Activiteitenlijst.

Standaard periodeselectie activiteitenlijst: Wanneer u de activiteitenlijst opent, zal de hier geselecteerde periodeselectie automatisch worden toegepast bij de afrollijsten Periode.

Activiteitenkaart

Hier kunt u definiëren welke regels moeten gelden voor het aanmaken van een activiteit.

Meer informatie:

Over gebruikersinstellingen

Andere programma's

Bedrijfsinstellingen voor activiteiten