Bedrijfsinstellingen voor Activiteiten

In de bedrijfsinstellingen voor activiteiten vindt u de meeste instellingen voor de activiteitenmodule. Daarnaast vindt u hier de instellingen die voor elk activiteitstype gelden.

Via de pijlknop naast de knop Gebruikersinstellingen kunt u de Bedrijfsinstellingen voor activiteiten openen.

Standaard tijdsduur van nieuwe activiteiten

Bij het aanmaken van een activiteit wordt de eindtijd altijd aangepast aan de begintijd. Hier kunt u de tijdsduur aangeven van een standaardactiviteit. U kunt uiteraard de tijdsduur van elke activiteit aanpassen door de eindtijd te wijzigen.

Waarde voor eindtijd wanneer activiteit als 'Voltooid' wordt gesteld

Activiteiten kunnen in alle modules waarin een overzicht van activiteiten beschikbaar is, op voltooid gezet worden. Hier kunt u aangeven of de eindtijd gewijzigd moet worden of de geplande tijd tijdens het aanmaken van de activiteit behouden moet worden.

Weergeven van velden en veldomschrijvingen

Indien u behoefte hebt aan meerdere indelingen of meerdere velden voor informatie betreffende de activiteiten, kunt u gebruik maken van de 2 aangepaste velden. De velden zijn beschikbaar op het tabblad Diversen van elke activiteit, door de velden hier te selecteren en een beschrijvende naam te geven.

De velden kunnen gebruikt worden bij de selectie van activiteiten in het activiteitenoverzicht of het afdrukken van rapporten.

Aangepast veld 1: Gebruik van dit veld vereist dat u ook vaste categorieën aanmaakt in hetStandaardregister. Houd er rekening mee dat de nieuwe veldnaam pas zichtbaar wordt in het standaardregister nadat u het programma afgesloten en opnieuw gestart heeft. Tot dan zal de naam Aangepast veld 1 gebruikt worden.

Aangepast veld 2: Het veld kan gebruikt worden voor het invoeren van een vrije tekst.

Beschikbare activiteitenoverzichten en -soorten

Aparte activiteitenoverzichten voor klantenservice, telemarketing en artikelservice zorgen ervoor dat u doelgericht met één taak kunt werken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de gebruikerstoegang zo in te stellen dat alleen een specifiek soort activiteit toegankelijk is.

De functionaliteiten zijn beschikbaar als additionele producten. Meer informatie over Additionele producten en Mamut Enterprise-uitbreidingen vindt u in Additionele producten.

Meer informatie:

De activiteitenlijst

Instellingen voor activiteitstypen

Agenda

Nieuwe activiteit aanmaken

Standaardregister