Nieuwe activiteit aanmaken

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden is het eenvoudig om activiteiten die gekoppeld zijn aan een bepaalde module vanuit deze module aan te maken. U kunt activiteiten aanmaken via de activiteitenlijst, relatiebeheer, contactpersoonregister, projectregister of via de menukeuze Beheer - Activiteit - Nieuwe activiteit.

Er zijn geen verplichte velden in de activiteiten. Een gedeelte van de velden zijn vooraf ingevuld. Welke velden dit zijn is afhankelijk van de module waarin u de activiteit aanmaakt.

Meer informatie vindt u in Het activiteitenvenster.

In de gebruikersinstellingen kunt u onder andere de standaardwaarden bepalen bij het aanmaken van nieuwe activiteiten.

Tip! Het programma maakt gebruik van een standaard tijdsinterval voor de weergave van activiteiten in de activiteitenlijst. Indien bepaalde activiteiten niet worden weergegeven, probeer dan het interval aan te passen.

Meer informatie:

Het activiteitenvenster

De activiteitenlijst

Over activiteiten

Gebruikersinstellingen voor activiteiten

Groepsactiviteiten aanmaken

Bijwerken selectie activiteiten

Aangepast veld

Over gebruikersrechten

Instellingen voor activiteitstypen

Bedrijfsinstellingen voor activiteiten

Gemeenschappelijke agenda