Agenda medewerkers/resources

U kunt de agenda van één andere medewerker of resource bekijken. Dat kan het overzicht over de medewerkers en resources van het bedrijf vereenvoudigen. U kunt bijvoorbeeld het activiteitsniveau van de verschillende medewerkers van de afdeling opvolgen door de agenda van andere medewerkers of resources onder opzicht te houden. U kunt ook de agenda gebruiken wanneer u activiteiten voor andere medewerkers of resources wilt aanmaken of wijzigen.

Tip! U kunt kiezen om de details van uw eigen activiteiten niet in de agenda van anderen weer te geven. Dit geeft u aan in de gebruikerinstellingen voor activiteit. U kunt ook aangeven dat de activiteit Privé is. Details worden dan alleen aan gebruikers die hiervoor gebruikersrechten hebben weergegeven.

Agenda van een andere medewerker/resources weergeven:

1. Ga naar Beheer - Activiteit en klik op Agenda medewerkers/resources.

2. Geef aan of u de agenda wilt bekijken van een medewerker of resource.
  3. Kies vervolgens de betreffende medewerker of resource.
  4. Klik op OK.

De agenda van de gekozen medewerker of resource wordt nu weergegeven en u kunt nieuwe activiteiten aanmaken of bestaande activiteiten bewerken.

Meer informatie:

Agenda

Het activiteitenvenster

Gemeenschappelijke agenda

Over gebruikersrechten