Addressenlijst

Als u op de zoek-knop rechts van de knop Adres klikt, krijgt u een overzicht van alle adressen die ingevoerd zijn bij uw relaties.

U kunt nieuwe adressen invoeren door op Nieuw te klikken. U krijgt nu een adresvenster waar u kunt aangeven of u dit adres als standaard wilt gebruiken. U kunt ook een notitie maken, bijvoorbeeld als het slechts een tijdelijk adres geldt.

Als u een adres wilt wijzigen of een ander adres als standaard wilt instellen, klikt u op Bewerken.

U kunt het overzicht sorteren door op de kolomknop, waarop u de adressen wilt sorteren, te klikken.

Meer informatie:

Adres, gedetailleerd