Relatiebeheer, tabblad: Artikel

Het tabblad Artikel is actief voor de relaties die geregistreerd zijn als leverancier. Hier vindt u een overzicht van alle artikelen die door de leverancier geleverd worden. U kunt prijs en beschikbaarheid van uw eigen voorraad eenvoudig controleren, en u kunt artikelen toevoegen, wijzigen of verwijderen. In de kolommen kunt u uw artikelcode en -naam zien, de artikelcode en -naam van de leverancier, de inkoopprijs, valuta en de beschikbaarheid van eigen voorraad. U kunt ook bepaalde artikelgroepen uitfilteren.

Deze opent een artikellijst zodat u een artikel voor de leverancier kunt toevoegen. Als u een artikel geselecteerd hebt en op OK klikt, krijgt u een venster te zien waar u meer details over het artikel kunt invoeren, zoals het artikelcode van de leverancier en de inkoopsprijs.

Door een artikel te selecteren en op Bewerken te klikken krijgt u het venster met gedetailleerde informatie te zien en kunt u bijvoorbeeld het artikelcode en de inkoopprijs bewerken.

Klik hier om de leverancierskoppeling voor het geselecteerde artikel te verwijderen.

Als u hier een artikel selecteert en aanklikt, opent de artikelkaart voor het geselecteerde artikel.

Artikelgroep: U kunt selecteren om een bepaalde artikelgroep, of alle artikelgroepen tegelijkertijd weer te geven. Het keuzeoverzicht werkt als een filter zodat u makkelijker het gezochte artikel kunt vinden.

Relatiebeheer

Artikelregister