Document per fax verzenden

Documenten die aan één of meerdere relaties zijn gekoppeld, kunnen per fax naar de relatie(s) verzonden worden. Om een document per fax te kunnen versturen moet het faxnummer in de relatiekaart van de relatie zijn ingevoerd en het document moet zijn aangemaakt of geïmporteerd.

U kunt documenten per fax versturen door in de documentenlijst met de rechtermuisknop op het document te klikken en Fax verzenden te kiesen, door op de knop in de werkbalk te klikken, of via het tabblad Document welke in alle modules waar dit beschikbaar is. Indien u het document vanuit het tabblad Document wenst te versturen, klikt u met de rechtermuisknop op het document en vervolgens op Fax verzenden.

Let op! Om documenten per fax te kunnen versturen vanuit Mamut, moet u Winfax hebben geïnstalleerd. In de helpbestanden [F1] vindt u meer informatie over

Meer informatie:

Winfax gebruiken met Mamut Business Software

Andere programma's