Winfax gebruiken met Mamut Business Software

Met het programma Winfax kunt u documenten en rapporten direct vanuit Mamut Business Software aan uw relaties versturen. Om een fax rechtstreeks vanuit het programma te kunnen versturen, dient u het programma Winfax op uw computer te hebben geïnstalleerd. Zie hiervoor de installatiehandleiding die met het faxprogramma wordt geleverd.

Zo specificeert u het stuurprogramma voor fax in Mamut Business Software:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Andere instellingen - Andere programma's - tabblad Overige instellingen.
  2. Voer de Printerdriver voor fax in. Deze dient al te zijn geïnstalleerd. Het stuurprogramma wordt geïnstalleerd wanneer u het faxprogramma installeert.

3. Klik OK.
  4. Indien het noodzakelijk is om een buitenlijn te gebruiken (bijvoorbeeld 0) om extern te bellen, voert u dit nummer in bij Kies voor een buitenlijn.
    Dit is afhankelijk van het type telefooncentrale waaraan u bent verbonden.
  5. Klik OK.

U kunt nu documenten en rapporten rechtstreeks naar de fax versturen.

Let op! Het faxnummer van de relatie moet op de betreffende relatiekaart te zijn geregistreerd.

Meer informatie:

Andere instellingen

Fax verzenden

Een rapport afdrukken