Medewerkersregister, tabblad: Document

Op het tabblad Document kunt u documenten met gegevens van de betreffende medewerker aanmaken, zoals het arbeidscontract, arbeidsvoorwaarden etc. De documenten die u aanmaakt via de medewerkerskaart krijgen automatisch Medewerker als type. U kunt dit echter wijzigen indien u andere typen documenten wilt invoeren via de medewerkerskaart.

Tip! U kunt een document openen door erop te dubbelklikken, of door het document te selecteren en op Document openen te klikken.

U kunt een document importeren met behulp van de knop Importeer document(en). Meer informatie over het importeren van documenten vindt u in Documenten importeren.

Meer informatie:

Medewerkersregister

Documenten importeren