Urenregels regenereren

In het venster Urenregels regenereren kunt u de standaardwaarden voor actieve urenregels bijwerken indien er bijvoorbeeld wijzigingen zijn gedaan aan de artikelprijzen, kortingen en urensoortregister.

Om de urenregels bij te werken klikt u op de knop Urenregel(s) regenereren in de urenstaat. Selecteer de elementen welke u wilt bijwerken en klik OK.

De functionaliteit kan de Actieve regel (de geselecteerde regel) of Alle regels op de urenstaat, bijwerken. U kunt de volgende elementen regenereren: Artikelprijs en korting, Uurtarief en Looncomponent.

Meer informatie:

Urenregistratie

Urensoortregister

Nieuwe urenstaat aanmaken