Selectie opslaan

In alle modules kunt u de registratie- en zoekbewerkingen vereenvoudigen door een selectie te definiëren. U geeft dan één of meerdere kenmerken aan waaraan de gegevens moeten voldoen om in de selectie opgenomen te worden.

Een selectie kan opgeslagen worden voor later gebruik.

Klik op Opslaan in het selectievenster wanneer u een selectie hebt gedefinieerd.

Wenst u de selectie later te gebruiken, klikt u op Open de opgeslagen selectie in het selectievenster.

Selectie alleen door mij te veranderen: Selecteer deze optie indien de andere gebruikers deze selectie niet kunnen zien en gebruiken.

Meer informatie:

Selectie

Selectie: Voorbeeld van geavanceerde selectie