Postcoderegister

In Postcoderegister kunt u postcodes en plaatsnamen naar eigen behoefte invoeren.

Zo maakt u een nieuwe postcode aan:

1. Ga naar Beheer - Instellingen - Andere instellingen - Postcoderegister.
  2. Klik op Nieuw om een nieuwe postcode aan te maken.
    Dit opent het venster Postcode.
  3. Voer de postcode, de plaats en het land in.
  4. Klik op OK.

De postcode kan nu op andere plaatsen in het programma worden gebruikt.

Tip! Indien u de landcode voor de postcode wenst weer te geven, kunt u de optie Landcode voor de postcode weergeven (NL voor Nederland) selecteren in de Bedrijfsgegevens via Beheer - Instellingen - Bedrijf - Bedrijfsgegevens.

Meer informatie:

Andere instellingen