Ingesloten video's

U kunt video's van YouTube en Vimeo direct in de tekstverwerker toevoegen aan uw website.

Zo voegt u video's toe:

1. Log in als beheerder en navigeer naar het gebied op uw website waar u de video wilt toevoegen.

2. Klik in de tekstverwerker op de knop Aangepast label invoegen. Meer informatie over het toevoegen van elementen vindt u hier.

3. Selecteer embed_video uit de afrollijst Label.

4. Kopieer het adres van de YouTube of Vimeo video uit het adresveld van uw webbrowser en plak deze in het veld URL. Gebruik niet de volledige code voor het insluiten van een video.

5. Definieer de breedte en hoogte, en of de video al dan niet Inline met de tekst moet worden weergegeven (indien er tekst gebruikt wordt).

6. Klik OK.

7. Klik Verzend voor publicatie om uw website bij te werken.

Met behulp van de opties in de tekstverwerker, kunt u de video positioneren, zodat deze correct met de andere inhoud wordt weergegeven.

Meer informatie:

Media

Flash video gebruiken

Microsoft Silverlight gebruiken

De componenten in Mamut eZ Publish