Status van de automatische incasso

In dit venster kunt u de status van een automatische incasso weergeven, een nieuwe status instellen of de selectie van automatische incasso's op status filteren, indien u in de eerste stap van de wizard voor automatische incasso de optie Opvolging van automatische incasso-posten hebt geselecteerd. Wanneer u in de derde stap de gewenste klant hebt geselecteerd, kunt u op de knop Bewerken klikken om dit venster op te roepen en de status te wijzigen.

Status: Hier vindt u de huidige status van een automatische incasso. U kunt de status wijzigen.

Bankrekening: Hier vindt u de bankrekening waarvan geïncasseerd zal worden. U kunt deze hier aanpassen.

Nieuw: Klik op Nieuw om een nieuwe bankrekening toe te voegen.

Bewerken: Klik op deze knop om de bankrekening te bewerken.

Vervaldatum: Dit is de vervaldatum van de factuur. U kunt deze hier wijzigen. De factuur wordt automatisch met de nieuwe vervaldatum bijgewerkt.

Meer informatie:

Over automatische incasso

Instellingen voor automatische incasso

Wizard automatische incasso