Relatiebeheer, tabblad: Project

Op het tabblad Project vindt u alle projecten waaraan de relatie deelneemt. Indien u bijvoorbeeld een informatiebrief over een bepaald project wenst te versturen, kunt u een samenvoegbrief aanmaken en alle relaties die aan het project gekoppeld zijn selecteren.

Met behulp van de knop Koppelen kunt u projecten aan één of meer contactpersonen van de relatie koppelen.

Door op de knop Bewerken te klikken komt u in het projectregister waar u informatie over het project kunt wijzigen.

Klik op Verwijderen om de koppeling van de relatie aan het project te verwijderen. Houd er rekening mee dat u het project niet kunt verwijderen, maar alleen de koppeling.

Let op! U hebt slechts toegang tot actieve projecten binnen dit tabblad. Een project is in principe actief, maar kan als non-actief worden ingesteld middels de afrollijst Non-actief in de projectkaart.

Tip! Indien een relatie verbonden is aan verschillende projecten, kunt u een standaardproject kiezen uit de afrollijst Standaardproject op dit tabblad. Dit project zal dan worden voorgesteld voor alle activiteiten en documenten die worden verbonden aan de relatie.

Meer informatie vindt u in Over de projectmodule.

Meer informatie:

Relatiebeheer

De contactpersoon

Over de projectmodule

Projectregister