Relatiebeheer, tabblad: Offerte

Het tabblad Offerte is beschikbaar voor relaties die als klanten zijn geregistreerd. Op het tabblad vindt u een overzicht van offertes die bij deze klant zijn geregistreerd.

De offertelijst is standaard gesorteerd op datum, de nieuwste bovenaan en de oudste onderaan. U kunt ervoor kiezen om de lijst anders te sorteren door op de kolomtitel te klikken.

Door hier te klikken kunt u zowel gewone offertes als repeterende offertes aanmaken. Nieuwe offertes worden aangemaakt door op de knop Nieuw te klikken en vervolgens het gewenste type offerte uit de lijst te kiezen.

Het is mogelijk om een bestaande offerte te bewerken door deze te selecteren en dan op de knop Bewerken te klikken. Dit opent de betreffende offerte zodat u de wijzigingen kunt uitvoeren.

Klik op deze knop om de gegevens van de offerte waarmee u werkt te verversen om zo de laatste wijzigingen te zien.

Let op! De afrollijst Status fungeert als filter. Hetgeen u hier kiest bepaalt wat in het venster wordt weergegeven. Kiest u bijvoorbeeld voor Repeterende offerte, zult u alleen de offertes zien die deze status hebben.

Meer informatie over Offertes vindt u in Offertemodule.

Relatiebeheer

De contactpersoon

Offerte aanmaken

Offertemodule