Projectregister, tabblad: Administratie

Het tabblad Administratie geeft u een overzicht van alle boekstukregels in het grootboek en/of het inboeken, welke aan het project zijn gekoppeld. Met behulp van de filters rechtsbovenaan kunt u aangeven of u de gegevens per boekjaar, bron, boekstuktype en/of rekeningtype wenst weer te geven.

Klik op de knop Ga naar factuur [F9] om de geselecteerde factuur te openen. U kunt alleen op de knop klikken indien het geselecteerde boekstuk een factuur is.

Als het boekstuk aan een inkoop is gekoppeld, kunt u op de knop Ga naar inkoop [F7] klikken voor meer gedetailleerde informatie over de inkoop in de inkoopmodule.

Met de knop Ga naar boekstuk gaat u naar het Grootboek, waar u het boekstuk nader kunt bekijken. De knop is alleen beschikbaar voor boekstukken die naar het grootboek zijn overgedragen.

Tip! In de gebruikersinstellingen voor project kunt u selecteren welke tabbladen u wilt weergeven.

De systeembeheerder bepaalt via de gebruikersrechten of een gebruiker dit tabblad kan zien.

Meer informatie:

Projectregister

Gebruikersinstellingen voor project

Over gebruikersrechten