Orders/activiteiten weergeven

Geïmporteerde orders/activiteiten weergeven

Klik op Orders in het venster Websitegegevens ophalen om eerder geïmporteerde gegevens in één venster te openen, gestructureerd met tabbladen voor elk type import. Selecteer een regel in de tabel en klik Open het geselecteerde item om de details van een order, activiteit of relatie weer te geven.

Indien u meer dan één website hebt kunt u de juiste selecteren uit de lijst Website.

Nieuwe orders/activiteiten weergeven

De kolom aan de linkerkant van de lijst geeft aan of een bericht een activiteit, order, een nieuwe registratie of een wijziging van een eerdere registratie betreft.

Ieder bericht wordt gecontroleerd met de gegevens uit het relatiebeheer. Indien de relatie niet eerder is geregistreerd, zal een nieuwe relatie worden aangemaakt. Indien het een bestaande relatie is, zal onder Relatieoverzicht de gegevens uit het relatiebeheer worden weergegeven.

Zo behandelt u de gedownloade websitegegevens:

1. Controleer alle berichten, afhankelijk van de Status die zij hebben:
    • Nieuwe klant: Er zijn in het relatieregister geen relatiegegevens gevonden die overeenkomen met één of meerdere velden in het bericht.
    • Moet worden gecontroleerd: Er is een bestaande relatie gevonden met overeenkomstig e-mailadres, postadres, contactpersoon of telefoonnummer, welke het systeem ziet als een mogelijke klant. In dit geval moet u nagaan welke gegevens in het relatieregister eventueel zullen worden overschreven.
    • Bestaande klant: dat overeenkomt met dat van een relatie in het relatieregister. Het is zeer waarschijnlijk dat het bericht van deze relatie afkomstig is. Registratienummer Kamer van Koophandel of bedrijfsnaam Het bericht bevat een
  2. Klik Bewerken of dubbelklik op een bericht om te controleren welke gegevens zullen worden geïmporteerd.
  3. Klik Alle importeren wanneer u de gegevens heeft doorgenomen.

Nieuwe klanten zullen hun gegevens in het relatieregister behouden, tenzij u wilt dat deze overschreven moeten worden. mogelijke klanten en Bestaande klanten zullen nu in het relatieregister worden aangemaakt.

Tip! Onderaan het venster staat Ga direct naar bijwerken om voorraad bij te werken na importeren order. Dit is een aanbeveling/herinnering dat u uw website dient te updaten aangezien het anders mogelijk is dat er verschillen optreden tussen het beschikbare aantal artikelen op uw webshop, en het werkelijke beschikbare aantal artikelen.

Meer informatie:

Bedrijfsgegevens/Adres

Websitegegevens ophalen

Aan de slag met uw website

Websitegegevens ophalen