Betalingsservice

Indien u op uw webshop een veilige automatische creditcardbetaling wilt aanbieden, moet u een versie van Mamut Business Software hebben die de functionaliteit voor winkelwagen ondersteunt. Tevens hebt u een overeenkomst nodig met een leverancier van financiële diensten.

Meer informatie over welke leveranciers van financiële diensten (Payment Service Providers) beschikbaar zijn vindt u in Betalingsservice voor betaling in de webshop.

De leverancier fungeert als een online betalingscentrale die zorg draagt voor het gehele transactieproces wanneer een klant in uw webshop per creditcard een betaling wenst te verrichten. De leverancier zorgt ervoor dat de veiligheid wordt gewaarborgd en dat misbruik wordt vermeden.

Selecteer betalingsservice: Zodra u een overeenkomst met een leverancier hebt afgesloten, selecteert u de betreffende leverancier. Vervolgens dient u de gegevens in te voeren die u van de leverancier ontvangt.

Aan de slag met Docdata

Om betalingen per creditcard in uw webshop te kunnen ontvangen dient u tevens een of meer betalingswijzen van het type creditcard aan te maken.

Let op! U dient de website te updaten nadat u de instellingen voor de betalingsservice hebt ingevoerd en de betalingswijzen hebt aangemaakt. Na de update zal de betaaloplossing op uw website beschikbaar zijn.

Meer informatie:

Betalingswijze

Creditcardgegevens

Website-instellingen

Update website

Over de inhoud op uw website