Artikelen met beschikbaar aantal onder inkoopniveau

In dit register worden alle artikelen weergegeven waarvan de beschikbare voorraad kleiner is dan gedefinieerd als "inkoopniveau" of "minimum voorraadniveau". Het minimum niveau en het inkoopniveau worden in het venster Voorraad of in het Artikelregister ingevoerd.

U kunt de inkoopwizard vanuit dit venster openen door op de knop Inkoopwizard te klikken.

U kunt kiezen welke artikelen in het overzicht worden weergegeven:

Selecteer Artikelen met beschikbaar aantal onder inkoopniveau om de artikelen te bekijken waarvan het beschikbare aantal (voorraadniveau min "aan klanten") lager is dan het inkoopniveau welke is gedefinieerd bij Voorraad.

Selecteer Artikelen met beschikbaar aantal onder minimum voorraadniveau om de artikelen te bekijken waarvan het beschikbare aantal (voorraadniveau min "aan klanten") lager is dan het voorraadniveau welke is gedefinieerd bij Voorraad.

Selecteer Artikelen met voorraad onder inkoopniveau om de artikelen te bekijken waarvan het voorraadniveau lager is dan het inkoopniveau welke is gedefinieerd bij Voorraad.

Meer informatie:

Gewenste voorraadniveau definiëren

Inkoopwizard

Over de magazijnmodule

Artikelregister