Betalingen in ontvangst nemen

Tip! U kunt de functionaliteit Automatisch uitloggen activeren indien u, na het registreren van een verkoop, automatisch uit het programma wordt uitgelogd. Dit is een handige functionaliteit indien u de kassafunctionaliteit niet vaak gebruikt, en wilt voorkomen dat onbevoegden de gegevens in uw kassasysteem kunnen bekijken. Meer informatie over deze functionaliteit vindt u hier.

Zo registreert u een betaling:

1. Voer de verkoop in.

2. Klik op Betaal.

3. Kies een betalingswijze.

4. Voer het bedrag in.

5. Klik op Bon.

Standaard wordt bij het afdrukken van de bon een venster weergegeven met het terug te geven wisselgeld.

Tip! De kassabon kan worden aangepast zodat deze een andere tekst bevat. De tekst past u aan via Beheer - Instellingen - Kassabon.

Kopiebon

U kunt te allen tijde een kopie van een bon afdrukken. Ga hiervoor naar Beheer - Rapporten en selecteer Kopiebon uit de lijst. Meer informatie over het afdrukken van kopiebonnen vindt u hier.

Meer informatie:

Over betalingen ontvangen

Over verkopen

Instellingen - Kassabon

Automatisch uitloggen