Betalingen ontvangen voor uit het administratiesysteem opgehaalde facturen

U kunt facturen uit Mamut Business Software ophalen en in Mamut Kassa importeren. Meer informatie vindt u hier.

Let op! Het is niet mogelijk om facturen te betalen die met een andere valuta zijn geregistreerd.

Zo verwerkt u betalingen voor facturen die uit het administratiesysteem zijn opgehaald:

1. Klik op de knop Klant.

2. Klik op de naam van de klant waarvan u een betaling wilt registreren.

3. Klik op Meer informatie.

4. Klik op Factuurbetaling.

5. Selecteer de betreffende factuur en klik Selecteren.

6. Klik op Betaling.

7. Selecteer de betalingswijze.

8. Voer het bedrag in.

9. Selecteer Bon.

De factuur is nu voldaan. Standaard wordt nu het wisselgeld weergegeven en de bon afgedrukt.

Via het venster Rapporten kunt u een kopie van de factuur afdrukken. Dit doet u door het rapport Betaalde factuur, kopie factuurbon te kiezen. Daarnaast geeft het rapport Betaling van facturen u een overzicht van alle facturen die zijn opgehaald uit Mamut Business Software en betaald zijn in Mamut Kassa.

Meer informatie:

Over het registreren van betalingen voor uit het administratiesysteem opgehaalde facturen

Over rapporten

Dagafsluiting

Instellingen - Kassabon