Over het registreren van betalingen voor uit het administratiesysteem opgehaalde facturen

U kunt facturen uit Mamut Business Software ophalen en in Mamut Kassa importeren. Houd er rekening mee dat Mamut Kassa verbinding moet hebben met Mamut Business Software om facturen te kunnen ophalen.

Let op! Het is niet mogelijk om facturen te betalen die met een andere valuta zijn geregistreerd.

Het ophalen wordt uitgevoerd via de knop Factuur betalen in het klantenvenster van de betreffende klant in Mamut Kassa. Door op deze knop te klikken zal het systeem alle onbetaalde facturen van de betreffende klant ophalen.

U kunt één factuur per keer betalen. Wanneer u een factuur selecteert kunt u deze niet wijzigen. Houd er rekening mee dat de factuurbetaling niet als een Mamut Kassa betaling wordt behandeld, maar als een geldtransactie. Het boekstuk wordt in Mamut Business Software verwerkt tijdens de dagafsluiting.

De gebruikers kunnen toegang krijgen tot deze functionaliteit via het venster Gebruikersbeheer.

Via het venster Rapporten kunt u een kopie van de factuur afdrukken. Dit doet u door het rapport Betaalde factuur, kopie factuurbon te kiezen. Daarnaast geeft het rapport Betaling van facturen u een overzicht van alle facturen die zijn opgehaald uit Mamut Business Software en betaald zijn in Mamut Kassa.

Meer informatie:

Betalingen ontvangen voor uit het administratiesysteem opgehaalde facturen

Over rapporten

Dagafsluiting

Gebruikersbeheer