Installatie van Mamut Kassa

Mamut Kassa wordt geïnstalleerd aan de hand van een wizard. Start de wizard door dubbel te klikken op Setup.exe. U moet de gebruikersvoorwaarden accepteren en aangeven waar u het programma wilt installeren. Er wordt een snelkoppeling naar het programma aangemaakt onder het Startmenu van Windows.

Let op! Mamut Kassa moet door een partner worden geïnstalleerd.

Het programma maakt gebruik van een SQL database. Indien u de Microsoft® SQL Server® 2005 of 2008 R2 nog niet geïnstalleerd hebt, installeert de installatiewizard de gratis versie Microsoft® SQL Server® 2008 R2 Express. U dient verbinding te hebben met het internet om de download succesvol te laten verlopen.

Let op! Indien Mamut Kassa niet op dezelfde computer als de SQL-database van Mamut Business Software wordt geïnstalleerd - en de computer is onderdeel van een werkgroep - dient u een Gast Account op de computer met Mamut Business Software te activeren en deze als beheerder aan de SQL server toe te voegen.

Het downloaden kan enige tijd in beslag nemen.

De eerste keer starten

De eerste keer dat u het programma start, zal een wizard u helpen bij het aangeven van de belangrijkste instellingen die het programma vereist om correct te functioneren.

Totdat u de gehele wizard doorlopen hebt, start deze automatisch op wanneer u het programma start. Dit betekent dat als u halverwege de wizard op Annuleren klikt, de wizard automatisch opstart wanneer u het programma opnieuw start.

Meer informatie:

Eerste opstart van Mamut Kassa

Aan de slag met Mamut Kassa

Over Mamut Kassa