Import/Eksport av bilagsmaler

Bilagsmaler er kun tilgjengelig for firmadatabasen de opprettes i. Dersom du har opprettet bilagsmaler som du ønsker å benytte i flere firmadatabaser, kan du eksportere malene og importere disse i en annen firmadatabase.

Slik eksporterer du bilagsmaler

1. Åpne menyen Vis - Regnskap og klikk Bilagsmaler.
  2. Klikk Eksport.
  3. Overfør bilagsmalene du ønsker å eksportere til høyre i vinduet.

4. Klikk Eksport.
  5. Bla deg frem til mappen du ønsker å lagre filen i (standardmappen er dokumentområdet til din firmadatabase. Les mer i Andre programmer.)
  6. Klikk OK.

Bilagsmalene er nå eksportert og kan importeres i en annen firmadatabase.

Slik importerer du bilagsmaler

1. Velg Fil og klikk Åpne firmadatabase.
  2. Velg firmadatabasen du ønsker å importere bilagsmalene i.
  3. Velg Vis - Regnskap og klikk Bilagsmaler.
  4. Klikk Import.
  5. Bla deg frem til mappen som du lagret de eksporterte bilagsmalene i (standardmappen er dokumentområdet til den respektive firmadatabasen. Les mer i Andre programmer).
  6. Velg filen som inneholder eksporten og klikk OK.
  7. Overfør bilagsmalene du ønsker å importere til høyre i vinduet.
  8. Klikk Import.

Bilagsmalene er nå importerte og kan benyttes ved bilagsregistrering.

Se også:

Om bilagsmaler