Brukernavn og passord

I brukerinnstillingene registreres den ansattes Brukernavn og Passord som skal brukes ved pålogging. Passordet må du skrive inn både i feltet Passord og i feltet Bekreft passord. Dette er for å forsikre at det gjeldende passordet er korrekt.

Merk! Du bør ikke bruke mellomrom eller punktum i brukernavn og passord.

Du kan endre passordet ditt i dette vinduet. Systemadministrator kan også endre passordet for deg.

Systemadministrator/Superbruker

Den som administrerer systemet kalles gjerne systemadministrator. I Mamut Business Software kan systemadministrator være en bruker med tilgangsmalen Systemadministrator. Se mer i Tilgangskontroll. Som regel vil en bruker som i brukerprofilen er markert med Full tilgang/superbruker, også være den som administrerer systemet.

Tips! Systemadministrator kan differensiere brukernes tilgang til databasen direkte i SQL Server.

Glemt passord?

Les mer i Pålogging om hva du kan gjøre dersom du har glemt passordet ditt.

Brukerinnstillinger

Pålogging

Personalregisteret