Endre registreringsinformasjon

All kontaktinformasjon, som Kontaktperson eller Passord til Internett support, kan endres fra vinduet Hjelp - Om og knappen Registrer, og deretter sendes direkte til Mamut via Internett.

Slik endrer du registreringsinformasjon

1. Velg Hjelp - Om.
  2. Klikk Registrer.
  3. Foreta endringene i alle aktuelle felter. Feltene er beskrevet i veiviseren for førstegangs oppstart i Registrer programmet.
  4. Klikk OK.
  5. Svar Ja på spørsmål om du har tilgang til Internett.
    Svarer du Nei, vil endringene slettes, og vinduet tilbakestilles med den gamle informasjonen.

Programmet kobler seg opp mot Internett og oppdaterer informasjonen.

Se også:

Vinduet Om

Informasjon om lisens

Service og brukerstøtte