Vinduet Om

I vinduet Om finner du all informasjon om din lisens og den aktive firmadatabasen. Fra dette vinduet administrerer du også lisenser for funksjonalitet, brukere og nettsteder.

Versjon: Hvilken Versjon av programmet du benytter er alltid relevant ved kontakt med Supportsenter.

Kontaktperson: Kontaktperson i firmaet ditt slik det er registrert hos programvareleverandøren.

E-post: E-postadressen du ved registrering har oppgitt at programvareleverandøren skal benytte ved kommunikasjon på e-post.

Antall brukerlisenser: Viser hvor mange maskiner du kan installere programmet på.

Antall påloggede brukere: Dette feltet fungerer også som en link, som viser deg hvilke brukere dette gjelder. Denne oversikten er nyttig når du skal kjøre ulike databaseverktøy som krever at brukerne er logget av.

Utløpsdato: Gjelder lisensen.

Firmadatabaser: Antall tillatte firmadatabaser i henhold til lisens.

Liste over moduler: Angir hvilke moduler som er tilgjengelige i programmet du har lisens for.

Liste over nettsted-funksjonalitet: Angir tilgjengelig funksjonalitet i henhold til lisens på nettstedet.

Se mer om lisens Informasjon om lisens.

Knappene i Om-vinduet:

Bestill: Få tilgang til utvidet funksjonalitet ved å oppgradere til en høyere versjon av programmet.

Endre registreringsinformasjon: Endre på registreringsinformasjonen du la inn da du registrerte deg.

Registrere lisensnummeret: Oppdatere programmet ved å skrive inn lisensnummer.

Last ned lisensfil: Oppdaterer programmet med lisensinformasjon over Internett.

Les inn lisensfil: Oppdaterer programmet med lisensinformasjon fra lisensfil.

Administrer lisensinformasjon: Full oversikt lisens på hoved- og tilleggsprodukter. Du kan også justere hvilke maskiner lisensene dine skal gjelde på (flerbrukerinstallasjoner), hvilke av dine nettsteder som skal være aktive, og fordele tilleggsfunksjonalitet på brukere og firmadatabaser.

Se etter oppdateringer: Se om en ny oppdatering av programmet er tilgjengelig.

Se også:

Om firmadatabaser

Service og brukerstøtte

Databaseverktøy