Registrere lisensnummeret

Dersom du oppgraderer programvaren, utvider med tilleggsprodukter eller flere brukere må du registrere ny lisens i programmet. Den nye funksjonaliteten vil deretter bli tilgjengelig. Les mer i Informasjon om lisens

Slik registrerer du ditt lisensnummer

1. Velg Hjelp - Om.
  2. Klikk Registrer lisensnummer.
  3. Skriv inn lisensnummeret i feltene.
    Tips!
    Lisensnummeret kan skrives med små eller store bokstaver. Har du tegnet <0> i lisensnummeret, skal dette være tallet 0, ikke en bokstav.
  4. Klikk OK.
    Programmet vil nå koble seg opp mot Internett.
  5. Klikk Ja på spørsmål om du er oppkoblet.

Etter kommunikasjon mellom programmet ditt og Mamut vil den utvidete funksjonaliteten bli tilgjengelig.

Tilleggsprodukter

For at du skal kunne bruke tilleggsprodukter må du registrere lisensnummeret du har mottatt etter å ha bestilt produktet, i tillegg til å definere hvilken bruker eller hvilken firmadatabase som skal ha tilgang. Deretter er tilleggsproduktet klart til bruk.

Les mer om dette i Tilgang til tilleggsprodukter.

Slik kommer du i gang med tilleggsprodukter

1. Velg Hjelp - Bestill for å bestille tilleggsprodukter.
  2. Du vil motta ny lisens på ditt tilleggsprodukt. Når denne er registrert, kan du ta det i bruk.

Tilleggsproduktet må eventuelt også aktiveres for den enkelte bruker. Dette gjøres under Hjelp - Om - Administrer lisensinformasjon.

Se også:

Vinduet Om

Last ned lisensfil

Les inn lisensfil

Administrer lisensinformasjon

Tilgang til tilleggsprodukter

Tilleggsprodukter