Last ned lisensfil

Når du fornyer din Mamut Serviceavtale, oppgraderer til et større Mamut-system, utvider med et tilleggsprodukt eller utvider antall brukerlisenser, skal du registrere ny lisens i programmet. Den nye funksjonaliteten vil deretter bli tilgjengelig.

Les mer i Informasjon om lisens

Som regel kan du oppdatere din lisensinformasjon direkte via Internett ved å klikke Last ned lisensfil fra menyen Hjelp - Om. Lisensinformasjonen din vil nå synkroniseres over Internett med lisensdatabasen hos programvareleverandøren. Når synkroniseringen har funnet sted, vil du få beskjed om at din lisens er oppdatert og at du eventuelt kan fordele nye tilleggsprodukter ved hjelp av funksjonen Administrer lisensinformasjon.

I noen tilfeller er det nødvendig å lese inn lisensfiler for eksempel via e-post. Les mer i Les inn lisensfil.

Se også:

Vinduet Om

Registrere lisensnummeret

Administrer lisensinformasjon