Databaseverktøy

En rekke nyttige databaseverktøy hjelper deg med å vedlikeholde ditt program. Enkelte av disse er passordbeskyttet, blant annet for å beskytte systemet mot feil bruk, og enkelte er laget kun for bruk av Supportsenter eller autoriserte forhandlere.

Installer eksempeldatabase

Installerer en ny firmadatabase med eksempeldata. Se mer om dette her.

Systeminformasjon (Microsoft Info)

Viser systeminformasjon dersom Microsoft Info er installert på din PC.

Gå til systemets programkatalog

Åpner mappen for systemets programfiler i Windows Utforsker.®

Gå til systemets datafiler

Åpner mappen for systemets datafiler i Windows Utforsker. ®

Gå til firmadatabasens dokumentområde

Åpner mappen for firmadatabasens dokumentområde i i Windows Utforsker. Les mer i Dokumentområde

Gå til systemets systemdatafiler

Åpner mappen for systemets systemdatafiler i Windows Utforsker.®

Se mer om Filer som installeres.

For supportsenter

Inneholder funksjoner som kun skal benyttes av Supportsenter.

Oversette systemtabeller

Verktøyet oversetter språket i systemtabeller til gjeldende språk. Dette kan være aktuelt å benytte dersom du har endret språk på programmet i din installasjon.

Last ned systemfiler

Programvareleverandøren tilbyr fra tid til annen systemoppdateringer for nedlasting via Internett. Databaseverktøyet Last ned systemfiler benyttes til dette formålet. Verktøyet er kun tilgjengelig for systemadministrator. Les mer i Om oppdatering til ny versjon.

Firmadatabasehåndtering

Ved hjelp av Firmadatabasehåndtering kan du opprette kontoer til kontoplanen i mange firmadatabaser/klienter på en gang. Dette kan være spesielt nyttig dersom du har mange firmadatabaser som har like eller tilnærmet like kontoplaner.

Se også:

Installere eksempeldatabasen/evaluere utvidede produkter

Firmadatabasehåndtering

Last ned systemfiler

Om databasen