Oppdateringsveiviser - Brukernavn og Passord

Installasjonsprogrammet søker etter tidligere versjoner av programmet, og starter en oppdateringsveiviser ved første oppstart av programmet etter at den nye versjonen er installert.

Se mer om installasjon av programmet her.

Se mer om oppdatering til ny versjon her.

Brukernavn og Passord

Systemet kontrollerer ditt Brukernavn og Passord. Det er kun systemadministrator som kan oppdatere til ny versjon. Se mer om Brukernavn og passord.

Systemadministrator kan kontrollere hvilke brukere som skal ha tilgang til å oppdatere til ny versjon. I oppdateringsveiviseren logger brukeren seg på med Brukernavn og Passord. Brukeren med tilgangsmaler Full tilgang/Superbruker eller Administrator vil som standard ha tilgang til å oppdatere. Øvrige brukere må tildeles tilgang til dette manuelt før oppdatering.

Det vil alltid være minst en bruker med Full tilgang/Superbruker i systemet.

Glemt passord?

Du må avbryte oppdateringen. Les hva mer du kan gjøre dersom du har glemt passordet ditt her.

Se også:

Om oppdatering til ny versjon