Kontaktoppfølging, fanekortet Ordre/Faktura

Fanekortet for Ordre/Faktura i kontaktkortet er kun tilgjengelig for de kontakter som er markert som kunder. Fanekortet viser en oversikt over ordrer og fakturaer som er registrert på kontakten.

Det er mulig å opprette nye ordre ved å klikke Ny eller redigere ved å klikke Rediger.

Du kan bruke Ny-knappen som en snarvei til Ordre/faktura-modulen: Ved å klikke på Ny åpnes automatisk Ordre/faktura-modulen med kontaktinformasjonen registrert på ordren. Du kan med andre ord opprette nye ordrer fra fanekortet Ordre/faktura i kontaktmodulen.

Status! Nedtrekkslisten Status i fanekortet Ordre/Faktura fungerer som et filter. Valget du gjør her avgjør hva som vises på fanekortet. Velger du f.eks. Faktura, vil fanekortet kun vise fakturaer registrert på kontakten, ikke andre salgstransaksjoner som ubehandlet ordre og kreditnota.

Se også:

Kontaktoppfølgingsregistret

Kontaktperson