Bruke Winfax med Mamut Business Software

Med programmet WinFax kan du sende dokumenter og rapporter til dine kontakter direkte fra Mamut Business Software. For å kunne sende faks rett fra programmet må du installere programmet WinFax på din maskin. Se installasjonsveiledningen som følger med faksprogrammet.

Slik spesifiserer du driver for faks i Mamut Business Software

1. Velg Vis - Innstillinger - Andre innstillinger - Andre programmer, og fanekortet Andre innstillinger.
  2. Angi Skriverdriver for faks. Denne må være installert på forhånd. Driveren installeres normalt når du installerer faksprogrammet.

3. Klikk OK.
  4. Legg inn Nummer for å få bylinje dersom du må taste f.eks. 0 for å ringe eksternt.
    Dette avhenger av hva slags telefonsentral du er tilknyttet.
  5. Klikk OK.

Du kan nå sende dokumenter og rapporter direkte til faks.

Merk! Faksnummeret må være registrert på kontakten(e) du skal sende faks til.

Se også:

Andre innstillinger

Send et dokument på telefaks

Skrive ut en rapport