Sende et dokument på telefaks

Dokumenter som er knyttet til en eller flere kontakter kan sendes på telefaks til kontakten(e). For å kunne sende et dokument på faks må faksnummeret være registrert i kontaktkortet til kontakten og dokumentet må være opprettet eller importert.

Du kan sende dokumenter på faks fra dokumentlisten ved å høyreklikke på dokumentet og velge Send telefaks, eller klikke på ikonet på verktøyraden, samt via fanekortet Dokument i alle moduler hvor dette er tilgjengelig. Dersom du ønsker å sende via fanekortet Dokument, må du høyreklikke på dokumentet og deretter velge Send telefaks.

Merk! For å kunne sende dokumenter på telefaks fra Mamut Business Software må du ha installert WinFax.

Se også:

Bruke Winfax med Mamut Business Software

Andre programmer

Veiviser for å knytte kontakter til et dokument