Prosjektregister, fanekortet Dokumenter

I fanekortet Dokumenter kan du opprette dokumenter som har med prosjektet å gjøre. Det kan ofte være behov for å sende samme dokument til flere kontakter som er involvert i det samme prosjektet. Klikk i så fall på knappen Flett dokument i vinduet Nytt dokument.

Merk at dersom du velger å Slette link til et dokument i prosjektet, vil ikke dette slette dokumentet fra maskinen din, kun fjerne linken.

Utvalg! I nedtrekkslisten Utvalg kan du velge hvilken type Microsoft-dokument du vil se oversikt over i listen. Dette filteret gir deg mulighet til å se Alle dokumenter eller dokumenter opprettet i Microsoft Excel, PowerPoint, Project eller Word.®®

Du kan importere dokument ved hjelp av knappen for dette. Les mer i Importere dokumenter.

Les mer om hvordan du oppretter dokumenter fra dette fanekortet i Kontaktoppfølging, fanekortet Dokumenter.

Se også:

Prosjektregisteret

Kontaktoppfølging, fanekortet Dokumenter