Kontaktoppfølging, fanekortet Dokumenter

I fanekortet Dokumenter har du oversikt over alle dokumenter knyttet til kontakten. Dokumentene kan være brev, møtereferater, kontrakter, fakser o.l. Via fanekortet kan du opprette nye og redigere egenskaper for eksisterende dokumenter. Alle dokumenter du oppretter i dette fanekortet, vil også være tilgjengelig i dokumentmodulen. Ved å høyreklikke på et dokument i listen vil du kunne åpne dokumentet, skrive ut, sende dokumentet på e-post eller telefaks eller importere et dokument.

Klikk Ny for å opprette nye dokumenter.

Merk! Hvis du oppretter et flettedokument og prøver å slette det på en av kontaktene knyttet til flettedokumentet, vil du få opp en advarsel som sier at du da vil slette dokumentet for alle kontaktene som er knyttet til det. Dermed har du mulighet til å avbryte handlingen hvis du ikke ønsker et slikt resultat.

Ved hjelp av knappen Tilknytt kan du knytte dokumenter til kontakten. Når du har valgt et dokument og klikker OK, åpnes et vindu hvor du kan legge til mer detaljert informasjon om dokumentet.

Klikk Rediger for å redigere eksisterende dokumenter.

Klikk Åpne dokument for å åpne det markerte dokumentet.

Klikk Slett for å slette markert(e) dokument(er). For dokumenter med tilknytning til andre moduler, vil kun tilknytningen til kontakten slettes.

Klikk Importere dokument(er) for å importere hvilket som helst dokument som er lagret på din datamaskin.

Klikk Oppdater for å oppdatere opplysningene som vises om dokumentene.

Send e-post: Ved hjelp av denne knappen kan du sende dokumenter direkte til kontakten. Merk av for det eller de dokumentene du ønsker å sende per e-post, og klikk deretter Send e-post. En ny e-postmelding vil åpnes med de valgte dokumentene vedlagt. Merk at du ikke kan vedlegge flettedokumenter.

Under listen ser du den valgte dokumentets notatfelt. Du kan klikke på knappen Utvid notatfelt nederst i høyre hjørne for å vise et større notatfelt.

Les mer i Egenskaper for dokumentkortet.

Se også:

Kontaktoppfølgingregisteret

Om dokumenter

Opprette et nytt dokument

Kontaktperson

Importere dokumenter