Nettbutikk Vilkår

I fanekortet Vilkår fastsetter du vilkårene for kjøp, betaling, levering, retur og ev. andre vilkår som du ønsker å opplyse om ved handel i nettbutikken din.

Vilkår opprettes ved å klikke Ny ut for den typen vilkår du ønsker å opprette. I vinduet som åpnes kan du skrive inn tittel, innledning og en beskrivende tekst av vilkåret.

I henhold til EU-direktiver og på sikt lov, skal vilkårene som gjelder for handel i nettbutikken presenteres før kjøper fyller ut personalia i anledning kjøp. Dette ivaretas ved hjelp av funksjonen: Kunden må akseptere vilkårene for å få lov til å handle i nettbutikken.
Samtidig presiseres det at vilkårene, dersom mulig, må vises på ordrebekreftelsen. Dette velges ved å merke av for Vis vilkårene på ordrebekreftelse i nettbutikken og i e-posten som sendes kunden.

Ønsker du å fastsette egendefinerte ledetekster for nettstedet ditt, kan du klikke på knappen øverst til venstre for å komme til innstillinger for nettstedet. Les mer i Ledetekster.

Se også:

Ledetekster

Selskapsinformasjon

Kundeinfo

Leveringsform

Betalingsform

Kom i gang med nettbutikk