Rediger betalingsform

I fanekortet Betalingsform bestemmer du hvilke betalingsformer som skal være tilgjengelige i din nettbutikk. Utvalget du kan velge blant vil avhenge av leveringsformene du har valgt.

Hvordan opprette/redigere en betalingsform

1. Klikk Ny for å opprette en ny betalingsform eller Rediger for å gjøre tilpasninger på en eksisterende betalingsform.
  2. Velg ønsket Betalingsform i nedtrekkslisten for dette.
    Ved valg av Kredittkort kan du fastsette en type Standard kredittkort hvis det er ønskelig.

3. Klikk søkeknappen for å velge ønsket produkt for Ekspedisjonsgebyr dersom kunden skal betale et gebyr ved bruk av betalingsformen. Gebyrer må opprettes som egne produkter i Produktregisteret før du vil kunne velge blant de i produktlisten.
  4. Hvis du har valgt Faktura som Betalingsform må du registrere Antall kredittdager og Fri leveringsmåned i feltene for dette.
  5. Dersom du ønsker det, kan du merke av for Tilgjengelig på Web og Internasjonale kjøp.
    Dette bestemmer om betalingsformen skal være tilgjengelig for handel fra utlandet, og/eller i nettbutikken din.
  6. Under knappen Avansert kan du sette innstillinger for bl.a. fakturarapport som skal benyttes, bilagsart og om det skal være mulig å endre forfallsdatoen på ordrer med valgt betalingsbetingelse.
  7. Merk av Vis felt for Sikkerhetskode dersom du vil tilby bruk av sikkerhetskode ved betaling med kredittkort. Dersom du ønsker å kreve dette av kundene dine, merker du også av Påkrevet felt (for dine kunder).

8. Marker Vis både betalingsform og beskrivelse for betingelsene hvis du vil at begge tekstene skal vises på nettstedet.

Betalingsformen vil være tilgjengelig i din nettbutikk etter at du har oppdatert nettstedet.

Se også:

Betalingsform

Betalingsbetingelser

Selskapsinformasjon

Vilkår

Kundeinfo

Leveringsform

Kom i gang med nettbutikk